Til jouw fotografie business naar ongekende hoogte

Wil jij jouw paardenfotografie onderneming naar het volgende level tillen? Ik ga jou helpen! Word lid van het Professional Abonnement en krijg toegang tot alle informatie die jij nodig hebt om een succesvol paardenfotograaf te worden. Daarnaast wordt je lid van onze waardevolle community en kun jij iedere maand persoonlijk jouw vragen stellen.

 

START VANDAAG NOG

Een Exclusieve Sprong Voorwaarts voor Ervaren Paardenfotografen

Ben je klaar om jouw passie en onderneming in paardenfotografie naar ongekende hoogten te tillen? Het Professional Abonnement is zorgvuldig samengesteld voor fotografen zoals jij, die al een inkomen genereren uit paardenfotografie maar nu klaar zijn voor de volgende grote stap. Met dit abonnement krijg je niet alleen toegang tot onze vier essentiële cursussen - "Starten met Paardenfotografie", "Photoshop voor Paardenfotografie", "Geld Verdienen met Instagram", en "In Business" - maar ontvang je ook exclusieve voordelen die je bedrijf transformeren.

Wat het Professional Abonnement Biedt:

 1. Community Lidmaatschap: Sluit je aan bij een elite community van gelijkgestemde professionele paardenfotografen. Deel ideeën, strategieën en ervaringen in een inspirerende en ondersteunende omgeving.

 2. Maandelijks Inloopuur met Iris van Meijl: Profiteer van de unieke kans om elke maand persoonlijk met mij, Iris van Meijl, te spreken tijdens het inloopuur. Reserveer jouw tijdslot en krijg 15 minuten persoonlijke aandacht om al jouw brandende vragen te stellen en deskundig advies te ontvangen.

 3. Toegang tot Alle Cursussen: Verdiep je kennis met onze uitgebreide cursussen die alle aspecten van paardenfotografie en bedrijfsvoering behandelen. Van het verfijnen van je fotografische vaardigheden tot het uitbreiden van je zakelijke inzichten, deze cursussen zijn ontworpen om je te helpen excelleren.

Leer van een expert

Professioneel paardenfotografe Iris van Meijl leert jouw alles wat je moet weten over het worden van een professioneel paardenfotograaf

Leer altijd en overal

Je kunt de cursussen altijd en overal bekijken wanneer jij maar wilt. Jouw online leeromgeving houdt bij waar je gebleven bent, zowel op pc als via de app

Theorie en praktijk

Leer zowel de theorie van het fotograferen, het bewerken en het ondernemen als de praktijk. Er zitten leuke oefeningen in de cursussen

Bespaar geld

Door lid te worden van het Business abonnement kun je heel laagdrempelig instappen en je bespaart geld. Je kunt iedere maand opzeggen

Leer alles over je apparatuur

 Duik diep in de wereld van paardenfotografie met onze cursus "Starten met Paardenfotografie", waar je alles leert over de beste apparatuur die essentieel is voor het vastleggen van de unieke schoonheid van paarden. Deze cursus is speciaal ontworpen om je een grondig begrip te geven van de tools die je nodig hebt om uit te blinken in deze niche.

In onze uitgebreide module over apparatuur, ontdek je:

 • Camera's: Leer welke soorten camera's het beste zijn voor paardenfotografie. Of je nu een beginner bent of een upgrade overweegt, we behandelen een reeks camera's, van instapmodellen tot professionele apparatuur.

 • Lenzen: De lens kan je foto maken of breken. We bespreken welke lenzen het beste zijn voor diverse paardenfotografiesituaties, van portretten tot actiefoto's.

Maak de prachtigste foto's

In de cursus "Starten met Paardenfotografie" leer ik je hoe je verbluffende foto's maakt door de camera-instellingen optimaal te benutten. Je kunt meekijken door mijn lens, waarbij ik demonstreer hoe ik het perfecte moment vastleg.

Wat je kunt verwachten:

 • Camera-instellingen: Ik leer je hoe je sluitertijd, diafragma en ISO afstemt voor elk soort paardenfoto, van serene portretten tot dynamische actieshots.

 • Timing en Techniek: Ontdek het belang van timing. Je kijkt mee door mijn zoeker en leert hoe ik beslissende momenten vastleg.

 • Praktische Tips: Ik deel mijn persoonlijke tips voor compositie, het gebruik van natuurlijk licht en het vastleggen van het unieke karakter van elk paard.

 • Interactief Leren: Pas de geleerde vaardigheden toe in praktische oefeningen.

Perfectioneer ze in Photoshop

In mijn cursus "Photoshop voor Paardenfotografie" neem ik je mee in de wereld van professionele fotobewerking, speciaal gericht op paardenfoto's. 

Wat je zult leren:

 • Basis tot Geavanceerde Technieken: Of je nu nieuw bent in Photoshop of je vaardigheden wilt aanscherpen, ik begeleid je van basisbewerkingen tot geavanceerde technieken.

 • Beeldbewerking op Maat: Leer hoe je kleuren corrigeert, belichting aanpast en details benadrukt om je foto's naar een hoger niveau te tillen.

 • Creatieve Bewerkingen: Ik laat je zien hoe je creatieve effecten kunt toepassen om je foto's een artistieke flair te geven, zonder de natuurlijke uitstraling van het paard te verliezen.

 • Praktische Oefeningen: Je krijgt hands-on oefeningen met stap-voor-stap begeleiding, zodat je de technieken direct kunt toepassen op je eigen foto's.

Start met ondernemen

In mijn "In Business" cursus bied ik je een uitgebreide gids om jouw onderneming in paardenfotografie van A tot Z op te zetten. Deze cursus is jouw routekaart naar succes, waarin je leert hoe je van je passie een winstgevende business maakt.

Wat je gaat leren:

 • Ondernemingsplan Ontwikkelen: Begin met het fundament van je bedrijf. Leer hoe je een gedetailleerd en realistisch ondernemingsplan opstelt, essentieel voor succes.

 • Branding en Marketing: Ontdek hoe je een sterk merk opbouwt. We behandelen branding, het creĂ«ren van een effectieve marketingstrategie en het gebruik van sociale media om je bereik te vergroten.

 • Klantrelaties Opbouwen en Beheren: Leer hoe je duurzame relaties met klanten opbouwt en onderhoudt, wat cruciaal is voor het groeien van je onderneming.

 • Persoonlijke Ontwikkeling en Groei: Richt je op persoonlijke groei en hoe je als ondernemer kunt evolueren om je bedrijf vooruit te helpen.

Leer alles over je apparatuur

In de cursus "Geld Verdienen met Instagram" ontdek je de kracht van Instagram als essentieel hulpmiddel voor het binnenhalen van fotoshootaanvragen en het opbouwen van samenwerkingen met hippische bedrijven. 

Wat je gaat leren:

 • Content Creatie en Strategie: Ontdek de kunst van het creĂ«ren van boeiende content die resonantie vindt bij je doelgroep. Leer hoe je een effectieve contentstrategie opzet die consistentie en kwaliteit waarborgt.

 • Engagement en Community Opbouwen: Leer technieken om interactie te bevorderen en een loyale volgersbasis te ontwikkelen. Ik laat je zien hoe je authentieke relaties opbouwt met je publiek.

 •  Netwerken met Hippische Bedrijven: Leer strategieĂ«n voor het benaderen en aantrekken van samenwerkingen met hippische bedrijven via Instagram.

 • Tips en Trucs voor Snelle Groei: Krijg insider tips en trucs die je helpen om snel te groeien op het platform.

Professional

€129

per maand

 Til jouw fotografie onderneming naar het volgende level

 • Starten met Paardenfotografie
 • Photoshop voor Paardenfotografie
 • In Business
 • Geld verdienen met Instagram
 • Paardenfotografieommunity
 • Iedere maand 1:1 10 minuten call met Iris van Meijl
 • Maandelijks opzegbaar
 • t.w.v. €5.246,-
Ja, ik doe mee!

Dit zit er allemaal bij:

Starten met Paardenfotografie

Leer welke apparatuur je nodig hebt voor het fotograferen van paarden, welke instellingen het beste werken en hoe je dit helemaal zelf kunt doen. Zo kun jij jouw foto's transformeren tot prachtige foto's.

Los verkrijgbaar voor €199

Bekijk de cursus

Photoshop voor Paardenfotografie

Perfectioneer jouw paardenfoto's met behulp van Lightroom en Photoshop. Leer met behulp van 30 photoshop tutorials de basis voor het bewerken van foto's van paarden.

Los verkrijgbaar voor €249

Bekijk de cursus

Geld verdienen met Instagram

Zet Instagram in als super marketingtool voor jouw fotografie onderneming. Leer om meer volgers te krijgen, super gave samenwerkingen en sponsors aan te trekken en meer klanten te krijgen met jouw Instagram account.

Los verkrijgbaar voor €249

Bekijk de cursus

In Business

Transformeer je liefde voor paardenfotografie in een bloeiend bedrijf. Verwerf vaardigheden in het maken en bewerken van professionele foto's, en ontdek hoe je een succesvolle onderneming opzet en beheert als een deskundige paardenfotograaf.

Los verkrijgbaar voor €549

Bekijk de cursus

Jouw Iconische Website

Jij gaat tijdens dit programma met mijn hulp een super toffe website neerzetten. Het streven is om dit binnen 30 dagen te doen, wat makkelijk haalbaar is, maar je mag er ook langer over doen. Je hebt namelijk voor altijd toegang tot dit programma.

Los verkrijgbaar voor €599

Bekijk de cursus

De Paardenfotografie Community

Join onze exclusieve Paardenfotografie Community. Speciaal ontwikkeld voor fotografen die graag deel willen maken van een fijne, warme community met collega fotografen waarbij we tips, inspiratie en feedback uitwisselen. Neem deel aan interessante discussies, vraag om feedback over jouw foto's, neem deel aan live Q&A's met Iris en Challenges.

Join voor slechts €15 per maand.

Bekijk de community

 Al meer dan 350 deelnemers gingen jou voor

Anne K.

"Ik wist zelf voor de cursus zeer weinig van paardenfotografie, als ik foto's maakten was dit altijd in de stand automatisch. Na de cursus stel ik zelf alles in hoe ik het hebben wil voor mooie foto's. Zeer interessante cursus voor beginners waar alles heel duidelijk uitgelegd wordt. Ook de filmpjes en opdrachten zijn een meerwaarde, dan kan je de informatie omzetten in praktijk en zelf aan de slag gaan met je camera en ontdekken hoe het werkt en de verschillen zien."

Jackolien V.

"Ik ben deze online cursus begonnen, nadat ik al een algemene fotografie cursus had gevolgd. Toch vond ik het erg fijn dat het begin even herhaling was. En daarna gericht op paarden fotografie. Het word duidelijl uitgelegd en je kan het volgen op je eigen tempo. Ik wil ook zeker nog een eventueel vervolg cursus gaan doen. Zo hoop ik dat ik mooiere foto's kan maken bij de wedstrijden van mijn dochters en over een tijdje als het shetlander veulentje word geboren."

Rosalin N.

"Fijne cursus om de basis van de Paardenfotografie te ontdekken. Het is fijn uitgelegd zodat iedereen het begrijpt. Zeker een aanrader voor iedereen die start met Paardenfotografie"

Meest gestelde vragen