Starten met Paardenfotografie

Na deze cursus ken jij jouw camera van binnen en van buiten, weet je welke instellingen in welke omstandigheden moet gebruiken voor het maken van prachtige foto's met als hoofd thema paarden.

START VANDAAG NOG

Je loopt nu tegen het volgende aan..

 

Je weet niet welke apparatuur het beste geschikt is voor paardenfotografie. Je moet nog een camera kopen maar je weet niet welke het beste is voor hetgeen wat jij wil fotograferen wat binnen jouw budget past. Of je hebt al een camera, maar je weet niet of deze wel goed is en of je er hetgeen mee kan fotograferen wat jij graag zou willen.

Je hebt al een camera en je weet niet hoe deze werkt. Je fotografeert nu vooral op automatisch, maar je foto's hebben geen wauw factor. Je weet hoe je jouw camera het beste kunt instellen.

De foto's die je maakt zijn vaak niet goed belicht, je krijgt ze niet goed scherp of ze zijn bewogen. Je weet niet waar dit aan ligt en wilt leren hoe je dit kunt verbeteren.

Je fotografeert wel eens paarden, maar jouw foto's hebben geen wauw factor, ze zijn niet scherp en je weet niet wat je verkeerd doet.

 

Na deze online cursus...

... heb jij het volgende geleerd...

 

Weet jij precies welke apparatuur het beste bij jouw budget past en hetgeen wat je wilt gaan fotograferen

Weet jij de verschillende instellingen en waar je deze kunt instellen op jouw camera

Snap jij hoe de belichtingsdriehoek werkt en ervoor kunt zorgen dat jouw foto's altijd perfect belicht zijn

Weet jij hoe je een goed belichte en toch scherpe foto kunt maken wanneer het onderwerp beweegt

Weet je wat je met zoomen kunt bereiken en wanneer en hoe je dit moet inzetten voor het beste resultaat

Heb je geleerd wat de geheimen en trucjes zijn om prachtige foto's van paarden te kunnen maken. Je hebt er tijdens de online cursus al verschillende gemaakt

 Al meer dan 252 cursisten gingen jou voor

Rosalin N.

"Fijne cursus om de basis van de Paardenfotografie te ontdekken. Het is fijn uitgelegd zodat iedereen het begrijpt. Zeker een aanrader voor iedereen die start met Paardenfotografie"

Anne K.

"Ik wist zelf voor de cursus zeer weinig van paardenfotografie, als ik foto's maakten was dit altijd in de stand automatisch. Na de cursus stel ik zelf alles in hoe ik het hebben wil voor mooie foto's. Zeer interessante cursus voor beginners waar alles heel duidelijk uitgelegd wordt. Ook de filmpjes en opdrachten zijn een meerwaarde, dan kan je de informatie omzetten in praktijk en zelf aan de slag gaan met je camera en ontdekken hoe het werkt en de verschillen zien."

Jackolien V.

"Ik ben deze online cursus begonnen, nadat ik al een algemene fotografie cursus had gevolgd. Toch vond ik het erg fijn dat het begin even herhaling was. En daarna gericht op paarden fotografie. Het word duidelijl uitgelegd en je kan het volgen op je eigen tempo. Ik wil ook zeker nog een eventueel vervolg cursus gaan doen. Zo hoop ik dat ik mooiere foto's kan maken bij de wedstrijden van mijn dochters en over een tijdje als het shetlander veulentje word geboren."

Waarom deze cursus uniek is...

 

Helemaal online . De cursus is online. Je kunt de cursus op jouw PC, laptop, iPad of telefoon doen. De cursus houdt precies bij waar je gebleven was, zodat je altijd weer begint bij waar je gebleven was.

Jij leert hoe jij wilt leren. Deze cursus is speciaal ontwikkeld zodat iedereen op zijn eigen manier kan leren. Je kunt namelijk de cursus helemaal lezen, je kunt filmpjes bekijken, maar je kunt ook de filmpjes alleen luisteren als een soort podcast. 

Je leert van A tot Z. Je leert alles wat je moet weten voordat je begint met fotograferen. Van apparatuur tot instellingen. Je leert zelfs nog extra handige tips voor in de praktijk.

Thema paardenfotografie. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor diegene die wil leren hoe je het beste paarden kunt fotograferen. Je leert alles over welke apparatuur hier het beste voor is, welke instellingen er hierbij nodig zijn en nog extra tips en tricks voor de mooiste paardenfoto's.

Allround. En daarbij leer je niet alleen alles over paardenfotografie, je leer ook de basis van andere typen fotografie, zoals landschap, huisdieren, etc. Zodat je jouw kennis ook voor andere onderwerpen kunt gebruiken.

Nu slechts

€199

Koop de cursus nu en start vandaag met leren

  • 17 uitgebreide video lessen
  • 7 korte opdrachten
  • Voor altijd toegang
Ja, ik doe mee!

Meest gestelde vragen

 Zo ziet de inhoud van de cursus er uit:

Camera's en objectieven

Na deze module weet jij precies welke camera en lens jij nodig hebt voor het maken van de mooiste foto's.

1.1 Camera's en Objectieven voor Paardenfotografie

1.2 Spiegelreflexcamera VS Systeem camera

1.3 Objectieven

1.4 Welk objectief past bij jou?

Instellingen

Na dit hoofdstuk ben jij in staat om helemaal zelf jouw camera handmatig in te stellen voor de beste resultaten.

2.1 Standen

2.2 Sluitertijd

2.3 Opdracht Sluitertijd

2.4 Diafragma

2.5 Opdracht Diafragma

2.6 Iso

2.7 Opdracht Iso

2.8 Belichtingsdriehoek

2.9 Opdracht M-Stand

Scherpte

Na dit hoofdstuk kun jij haarscherpe foto's maken.

3.1 Zoomen

3.2 Opdracht Zoomen

3.3 Scherpstellen

3.4 Autofocus standen

3.5 Opdracht Focus

 

Alles toepassen in de praktijk

Na dit hoofdstuk weet jij precies welke instellingen je in welke omstandigheden nodig hebt.

4.1 Tips voor paardenfotografie

4.2 Tips voor het maken van portret foto's

4.3 Tips voor het maken van rijfoto's

4.4 Tips voor het filmen met jouw camera

4.5 Tips voor het maken van Blackfoto's

4.6 Eindopdracht

Ik doe mee!