Herkenbaar?

Je besteed veel tijd aan Instagram maar het betaald zich niet uit. Je wilt graag meer volgers, leuke sponsors of klanten, maar wat je ook probeert, het lukt je maar niet.

Je ziet allemaal andere instagrammers de leukste klanten en sponsors binnenhalen en jij wilt dit ook. Bij hen lijkt alles te lukken, maar bij jouw lukt het maar niet. Hoe doen zij dit toch?

Je wilt wel iedere dag posten, maar je hebt totaal geen inspiratie of leuke content. Je hebt geen zin om continu weer nieuwe ideeën te bedenken. Weinig mensen reageren op jouw posts of verhalen.

Je hoort steeds vaker dat je vloggen zou kunnen inzetten, maar je vind het doodeng, weet niet waar je moet beginnen en weet niet wat je dan zou moeten zeggen.

Maar hier ga ik verandering in brengen

Ik ga jou laten zien hoe je geld kunt verdienen met Instagram

Leer hoe je als hippische ondernemer of influencer geld kunt verdienen via Instagram. Instagram is een krachtig marketingplatform wat jou gaat helpen om meer inkomsten te genereren, leuke samenwerkingen aan te gaan en jouw ideale klant binnen te halen. Het zal deuren voor je openen en je zult zien dat Instagram heel leuk en nuttig kan zijn als je weet hoe het werkt en voor jou kan werken.

Start vandaag

Start vandaag nog met deze online video cursus en leer geld verdienen door middel van Instagram.

Ik doe mee!

Binnen 2,5 jaar 20.000 volgers

Verdien geld met Instagram door te investeren in deze cursus. Ik deel met liefde en plezier al mijn kennis die ik door de jaren heen heb verzameld als het gaat om geld verdienen met Instagram. Zelf had ik binnen 2,5 jaar tijd 20.000 volgers op Instagram. Ik werk full-time als fotografe en 95% van mijn klanten boekt mij via Instagram. Ik ga jou leren hoe ik dit doe.

Al meer dan 63 deelnemers gingen jou voor

Sanne B.

"Laatst de online cursus: Geld verdienen met Instagram gekocht. Er zitten heel veel filmpjes in met heel veel informatie om jouw Instagram beter te maken. Ook zitten er templates bij die je zelf kan invullen, en ideeën die je kan uitvoeren in je verhaal, mocht je even niks meer weten. Ben er super tevreden mee!"

Katlijn V

"Een tijdje terug heb ik deze cursus gekocht om mijn Instagram te laten groeien en om meer betalende klanten te kunnen krijgen. Ik heb al verschillende opdrachten gedaan en toegepast en merk al snel verschil! Ik heb er al 100 volgers bij en heb meer aanvragen binnen gekregen.

Robbin K.

"Een super leuke cursus met heel veel handige informatie! Ik heb al van alles toegepast en zie mijn volgers meteen groeien. Ook de templates zijn super handig. Nu heb ik altijd genoeg inspiratie. Een echte aanrader!"

Voor ondernemers

Leer hoe je meer volgers kunt genereren voor jouw bedrijfsaccount, jouw instagram doelgroep in kaart brengen en vervolgens hoe jij jouw volgers om kunt zetten in betalende klanten. Daarnaast is er een speciaal hoofdstuk over jouw product of dienst in verkopen via Instagram door middel van slimme verkoop technieken.

Sponsors aantrekken

Ik vertel je wat ervoor nodig is om sponsors aan te trekken en hoe je ervoor kunt zorgen dat dit een fijne samenwerking gaat worden voor beiden. Ik leer je hoe je sponsors kunt benaderen, hoe je contact kunt leggen en geef je voorbeeldmails. Zo weet jij precies wat je moet doen en wat de kans vergroot dat ze voor jou gaan kiezen.

Meer volgers

Ik deel slimme technieken hoe je in een korte tijd veel leuke volgers erbij krijgt. Daarnaast krijg je bij de cursus leuke contentkalenders zowel voor posts als story's zodat altijd genoeg inspiratie hebt om te posten. Neem jouw volgers mee in jouw verhaal, inspireer ze en geef ze waarde waardoor ze het geweldig vinden om jou te volgen.

Van niet durven vloggen naar 30.200 volgers

Ik vond het altijd verschrikkelijk dat vloggen. Als fotografe sta ik liever achter de camera dan ervoor. Toch wist ik dat ik het nodig zou hebben om een succesvolle onderneming te krijgen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen om mezelf te zijn en te durven laten zien op Instagram, met resultaat. Binnen 2 jaar kon ik mijn baan als docent opzeggen en full-time werken als fotografe.

Hoe ik dit heb gedaan? Door duidelijke meetbare doelen te stellen, weten wat ik hiervoor nodig heb en vervolgens knallen op Instagram. Ik gebruik storytelling technieken, mijn kennis over marketing en trek niks aan van de mening van anderen. Ik ga jou dit ook leren.

Ik ga je laten zien hoe je vloggen kan inzetten om jou business te laten groeien, klanten en leuke sponsors aan te trekken en in jou te laten investeren.

Speciaal voor hippische ondernemers

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor hippische ondernemers en influencers. Ik geef verschillende voorbeelden hoe je posts of story's kunt maken die paard gerelateerd zijn. Hoe je als lesgever, fotograaf of fokker jezelf op de kaart kan zetten door middel van instagram en hoe je hippische sponsors aan kunt trekken als influencer. Daarnaast zijn de contentkalender speciaal ontwikkeld voor paard gerelateerde onderwerpen. Zo heb jij genoeg inspiratie om jezelf of je bedrijf op de kaart te gaan zetten.

Investeer in tijd en kennis

Geld verdienen met InstagramĀ ā‚¬249

 • 4 uur aan videomateriaal: Geld verdienen met InstagramĀ 
 • E-Book met opdrachten, inspiratie en voorbeelden van contracten en e-mails
 • 4 content kalenders voor story's en posts
Start vandaag

Inhoud van de cursus

 1. Welkom!
 2. Doelen stellen
  1. Hoofddoel
  2. Subdoelen
  3. Doelen meetbaar maken
 3. Doelgroep
  1. Doelgroep bepalen voor Instagram
  2. Ideale klant Instagram
  3. Doelgroep voor sponsors
 4. Samenwerkingen
  1. Samenwerkingen en sponsors
  2. Hoe komt je aan sponsors/samenwerkingen?
  3. Contracten
 5. Algoritme en Engagement
  1. Hoe het algoritme werk
  2. Engagement
  3. Geef je instagram een boost
 6. Story's
  1. Wat zijn story's?
  2. Hoe werken story's?
  3. Personal Branding
  4. Geef waarde in Story's
 7. Posten
  1. Posten
  2. Content
 8. Plan van aanpak
 9. Extra tips
  1. Bespaar tijd
  2. Marketing strategieen voor ondernemers

Start vandaag

Start vandaag nog met deze online video cursus en leer geld verdienen door middel van Instagram.

Ik doe mee!