Start jouw paardenfotografie business

Wil jij geld gaan verdienen met het fotograferen van paarden? Ik ga jou helpen! Word lid van het Business Abonnement en krijg toegang tot alle informatie die jij nodig hebt om een succesvol paardenfotograaf te worden.

 

START VANDAAG NOG

Maak van jouw passie je werk!

 

Ben je klaar om van je passie voor paardenfotografie je beroep te maken? Ons Business Abonnement is speciaal ontworpen voor fotografen zoals jij, die dromen van een succesvolle carrière in paardenfotografie. Dit abonnement bevat niet alleen de cursussen "Starten met Paardenfotografie" en "Photoshop voor Paardenfotografie", maar biedt ook essentiële kennis in "Geld Verdienen met Instagram" en "In Business", een uitgebreide gids voor het opzetten van je eigen onderneming.

Stap in een wereld waar je hobby transformeert in een bloeiende carrière. Leer hoe je adembenemende foto's maakt, deze professioneel bewerkt, en effectief inzet op sociale media om je werk te promoten en klanten te werven. Ontwikkel een diep begrip van de zakelijke kant van fotografie, van het opzetten van je onderneming tot het succesvol managen ervan.

Dit abonnement is jouw springplank naar succes. Of je nu net begint of je bestaande fotobedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, onze cursussen bieden je alle tools die je nodig hebt. Maak van je droom werkelijkheid en word een gevestigde naam in de wereld van paardenfotografie. Jouw avontuur als professionele paardenfotograaf begint hier!

Leer van een expert

Professioneel paardenfotografe Iris van Meijl leert jouw alles wat je moet weten over het worden van een professioneel paardenfotograaf

Leer altijd en overal

Je kunt de cursussen altijd en overal bekijken wanneer jij maar wilt. Jouw online leeromgeving houdt bij waar je gebleven bent, zowel op pc als via de app

Theorie en praktijk

Leer zowel de theorie van het fotograferen, het bewerken en het ondernemen als de praktijk. Er zitten leuke oefeningen in de cursussen

Bespaar geld

Door lid te worden van het Business abonnement kun je heel laagdrempelig instappen en je bespaart geld. Je kunt iedere maand opzeggen

Leer alles over je apparatuur

 Duik diep in de wereld van paardenfotografie met onze cursus "Starten met Paardenfotografie", waar je alles leert over de beste apparatuur die essentieel is voor het vastleggen van de unieke schoonheid van paarden. Deze cursus is speciaal ontworpen om je een grondig begrip te geven van de tools die je nodig hebt om uit te blinken in deze niche.

In onze uitgebreide module over apparatuur, ontdek je:

 • Camera's: Leer welke soorten camera's het beste zijn voor paardenfotografie. Of je nu een beginner bent of een upgrade overweegt, we behandelen een reeks camera's, van instapmodellen tot professionele apparatuur.

 • Lenzen: De lens kan je foto maken of breken. We bespreken welke lenzen het beste zijn voor diverse paardenfotografiesituaties, van portretten tot actiefoto's.

Maak de prachtigste foto's

In de cursus "Starten met Paardenfotografie" leer ik je hoe je verbluffende foto's maakt door de camera-instellingen optimaal te benutten. Je kunt meekijken door mijn lens, waarbij ik demonstreer hoe ik het perfecte moment vastleg.

Wat je kunt verwachten:

 • Camera-instellingen: Ik leer je hoe je sluitertijd, diafragma en ISO afstemt voor elk soort paardenfoto, van serene portretten tot dynamische actieshots.

 • Timing en Techniek: Ontdek het belang van timing. Je kijkt mee door mijn zoeker en leert hoe ik beslissende momenten vastleg.

 • Praktische Tips: Ik deel mijn persoonlijke tips voor compositie, het gebruik van natuurlijk licht en het vastleggen van het unieke karakter van elk paard.

 • Interactief Leren: Pas de geleerde vaardigheden toe in praktische oefeningen.

Perfectioneer ze in Photoshop

In mijn cursus "Photoshop voor Paardenfotografie" neem ik je mee in de wereld van professionele fotobewerking, speciaal gericht op paardenfoto's. 

Wat je zult leren:

 • Basis tot Geavanceerde Technieken: Of je nu nieuw bent in Photoshop of je vaardigheden wilt aanscherpen, ik begeleid je van basisbewerkingen tot geavanceerde technieken.

 • Beeldbewerking op Maat: Leer hoe je kleuren corrigeert, belichting aanpast en details benadrukt om je foto's naar een hoger niveau te tillen.

 • Creatieve Bewerkingen: Ik laat je zien hoe je creatieve effecten kunt toepassen om je foto's een artistieke flair te geven, zonder de natuurlijke uitstraling van het paard te verliezen.

 • Praktische Oefeningen: Je krijgt hands-on oefeningen met stap-voor-stap begeleiding, zodat je de technieken direct kunt toepassen op je eigen foto's.

Start met ondernemen

In mijn "In Business" cursus bied ik je een uitgebreide gids om jouw onderneming in paardenfotografie van A tot Z op te zetten. Deze cursus is jouw routekaart naar succes, waarin je leert hoe je van je passie een winstgevende business maakt.

Wat je gaat leren:

 • Ondernemingsplan Ontwikkelen: Begin met het fundament van je bedrijf. Leer hoe je een gedetailleerd en realistisch ondernemingsplan opstelt, essentieel voor succes.

 • Branding en Marketing: Ontdek hoe je een sterk merk opbouwt. We behandelen branding, het creëren van een effectieve marketingstrategie en het gebruik van sociale media om je bereik te vergroten.

 • Klantrelaties Opbouwen en Beheren: Leer hoe je duurzame relaties met klanten opbouwt en onderhoudt, wat cruciaal is voor het groeien van je onderneming.

 • Persoonlijke Ontwikkeling en Groei: Richt je op persoonlijke groei en hoe je als ondernemer kunt evolueren om je bedrijf vooruit te helpen.

Leer alles over je apparatuur

In de cursus "Geld Verdienen met Instagram" ontdek je de kracht van Instagram als essentieel hulpmiddel voor het binnenhalen van fotoshootaanvragen en het opbouwen van samenwerkingen met hippische bedrijven. 

Wat je gaat leren:

 • Content Creatie en Strategie: Ontdek de kunst van het creëren van boeiende content die resonantie vindt bij je doelgroep. Leer hoe je een effectieve contentstrategie opzet die consistentie en kwaliteit waarborgt.

 • Engagement en Community Opbouwen: Leer technieken om interactie te bevorderen en een loyale volgersbasis te ontwikkelen. Ik laat je zien hoe je authentieke relaties opbouwt met je publiek.

 •  Netwerken met Hippische Bedrijven: Leer strategieën voor het benaderen en aantrekken van samenwerkingen met hippische bedrijven via Instagram.

 • Tips en Trucs voor Snelle Groei: Krijg insider tips en trucs die je helpen om snel te groeien op het platform.

Business

€79

per maand

Perfect voor wanneer je van jouw passie je werk wilt maken en geld wilt verdienen met fotoshoots

 • Starten met Paardenfotografie
 • Photoshop voor Paardenfotografie
 • In Business
 • Geld verdienen met Instagram
 • Maandelijks opzegbaar
 • t.w.v. €1.246,-
Ja, ik doe mee!

Dit zit er allemaal bij:

Starten met Paardenfotografie

Leer welke apparatuur je nodig hebt voor het fotograferen van paarden, welke instellingen het beste werken en hoe je dit helemaal zelf kunt doen. Zo kun jij jouw foto's transformeren tot prachtige foto's.

Los verkrijgbaar voor €199

Bekijk de cursus

Photoshop voor Paardenfotografie

Perfectioneer jouw paardenfoto's met behulp van Lightroom en Photoshop. Leer met behulp van 30 photoshop tutorials de basis voor het bewerken van foto's van paarden.

Los verkrijgbaar voor €249

Bekijk de cursus

Geld verdienen met Instagram

Zet Instagram in als super marketingtool voor jouw fotografie onderneming. Leer om meer volgers te krijgen, super gave samenwerkingen en sponsors aan te trekken en meer klanten te krijgen met jouw Instagram account.

Los verkrijgbaar voor €249

Bekijk de cursus

In Business

Transformeer je liefde voor paardenfotografie in een bloeiend bedrijf. Verwerf vaardigheden in het maken en bewerken van professionele foto's, en ontdek hoe je een succesvolle onderneming opzet en beheert als een deskundige paardenfotograaf.

Los verkrijgbaar voor €549

Bekijk de cursus

 Al meer dan 350 deelnemers gingen jou voor

Anne K.

"Ik wist zelf voor de cursus zeer weinig van paardenfotografie, als ik foto's maakten was dit altijd in de stand automatisch. Na de cursus stel ik zelf alles in hoe ik het hebben wil voor mooie foto's. Zeer interessante cursus voor beginners waar alles heel duidelijk uitgelegd wordt. Ook de filmpjes en opdrachten zijn een meerwaarde, dan kan je de informatie omzetten in praktijk en zelf aan de slag gaan met je camera en ontdekken hoe het werkt en de verschillen zien."

Jackolien V.

"Ik ben deze online cursus begonnen, nadat ik al een algemene fotografie cursus had gevolgd. Toch vond ik het erg fijn dat het begin even herhaling was. En daarna gericht op paarden fotografie. Het word duidelijl uitgelegd en je kan het volgen op je eigen tempo. Ik wil ook zeker nog een eventueel vervolg cursus gaan doen. Zo hoop ik dat ik mooiere foto's kan maken bij de wedstrijden van mijn dochters en over een tijdje als het shetlander veulentje word geboren."

Rosalin N.

"Fijne cursus om de basis van de Paardenfotografie te ontdekken. Het is fijn uitgelegd zodat iedereen het begrijpt. Zeker een aanrader voor iedereen die start met Paardenfotografie"

Meest gestelde vragen