Start met het maken van prachtige foto's

Leer makkelijk en snel hoe jij jouw net niet foto's kunt transformeren tot prachtige beelden

 

START VANDAAG NOG

Til jouw Paardenfotografie en Photoshop Skills naar ongekend niveau!

 

Til jouw paardenfotografie- en bewerkings skills naar een professioneel niveau met het fotografie-abonnement! Dit is je kans om meester te worden in paardenfotografie en Photoshop, allemaal in één pakket. Met de cursussen "Starten met Paardenfotografie" en "Photoshop voor Paardenfotografie" leer ik jou hoe jij jouw vaardigheden naar een professioneel niveau tilt.

Ben je klaar om de geheimen van het vastleggen van de majestueuze schoonheid van paarden te ontrafelen? Wil je leren hoe je elke foto tot in perfectie kunt bewerken? Dit abonnement is je gouden ticket! Ik neem je mee op een boeiende reis waar elke les je dichter bij je droom brengt om een erkende paardenfotograaf te worden.

Wacht niet langer. Dit is je moment. Schrijf je nu in en begin met het creëren van onvergetelijke beelden die de harten van paardenliefhebbers wereldwijd zullen veroveren. Jouw fotografie-avontuur begint hier!

Leer van een expert

Professioneel paardenfotografe Iris van Meijl leert jouw alles wat je moet weten voor het maken en bewerken van professionele paardenfoto's

Leer altijd en overal

Je kunt de cursussen altijd en overal bekijken wanneer jij maar wilt. Jouw online leeromgeving houdt bij waar je gebleven bent, zowel op pc als via de app

Theorie en praktijk

Leer zowel de theorie van het fotograferen van paarden en het bewerken van de foto's als de praktijk. Er zitten leuke oefeningen in de cursussen

Bespaar geld

Door lid te worden van het Fotografie abonnement kun je heel laagdrempelig instappen en je bespaart geld. Je kunt iedere maand opzeggen

Leer alles over je apparatuur

 Duik diep in de wereld van paardenfotografie met onze cursus "Starten met Paardenfotografie", waar je alles leert over de beste apparatuur die essentieel is voor het vastleggen van de unieke schoonheid van paarden. Deze cursus is speciaal ontworpen om je een grondig begrip te geven van de tools die je nodig hebt om uit te blinken in deze niche.

In onze uitgebreide module over apparatuur, ontdek je:

 • Camera's: Leer welke soorten camera's het beste zijn voor paardenfotografie. Of je nu een beginner bent of een upgrade overweegt, we behandelen een reeks camera's, van instapmodellen tot professionele apparatuur.

 • Lenzen: De lens kan je foto maken of breken. We bespreken welke lenzen het beste zijn voor diverse paardenfotografiesituaties, van portretten tot actiefoto's.

Maak de prachtigste foto's

In de cursus "Starten met Paardenfotografie" leer ik je hoe je verbluffende foto's maakt door de camera-instellingen optimaal te benutten. Je kunt meekijken door mijn lens, waarbij ik demonstreer hoe ik het perfecte moment vastleg.

Wat je kunt verwachten:

 • Camera-instellingen: Ik leer je hoe je sluitertijd, diafragma en ISO afstemt voor elk soort paardenfoto, van serene portretten tot dynamische actieshots.

 • Timing en Techniek: Ontdek het belang van timing. Je kijkt mee door mijn zoeker en leert hoe ik beslissende momenten vastleg.

 • Praktische Tips: Ik deel mijn persoonlijke tips voor compositie, het gebruik van natuurlijk licht en het vastleggen van het unieke karakter van elk paard.

 • Interactief Leren: Pas de geleerde vaardigheden toe in praktische oefeningen.

Perfectioneer ze in Photoshop

In mijn cursus "Photoshop voor Paardenfotografie" neem ik je mee in de wereld van professionele fotobewerking, speciaal gericht op paardenfoto's. 

Wat je zult leren:

 • Basis tot Geavanceerde Technieken: Of je nu nieuw bent in Photoshop of je vaardigheden wilt aanscherpen, ik begeleid je van basisbewerkingen tot geavanceerde technieken.

 • Beeldbewerking op Maat: Leer hoe je kleuren corrigeert, belichting aanpast en details benadrukt om je foto's naar een hoger niveau te tillen.

 • Creatieve Bewerkingen: Ik laat je zien hoe je creatieve effecten kunt toepassen om je foto's een artistieke flair te geven, zonder de natuurlijke uitstraling van het paard te verliezen.

 • Praktische Oefeningen: Je krijgt hands-on oefeningen met stap-voor-stap begeleiding, zodat je de technieken direct kunt toepassen op je eigen foto's.

Fotografie

€39

per maand

Perfect voor wanneer je alles over het fotograferen en bewerken wilt leren

 • Starten met Paardenfotografie
 • Photoshop voor Paardenfotografie
 • Paardenfotografie Community
 • Maandelijks opzegbaar
 • t.w.v. €448
Ja, ik doe mee!

Dit zit er allemaal bij:

Starten met Paardenfotografie

Leer welke apparatuur je nodig hebt voor het fotograferen van paarden, welke instellingen het beste werken en hoe je dit helemaal zelf kunt doen. Zo kun jij jouw foto's transformeren tot prachtige foto's.

Los verkrijgbaar voor €199

Bekijk de cursus

Photoshop voor Paardenfotografie

Perfectioneer jouw paardenfoto's met behulp van Lightroom en Photoshop. Leer met behulp van 30 photoshop tutorials de basis voor het bewerken van foto's van paarden.

Los verkrijgbaar voor €249

Bekijk de cursus

Paardenfotografie Community

Join onze exclusieve Paardenfotografie Community. Speciaal ontwikkeld voor fotografen die graag deel willen maken van een fijne, warme community met collega fotografen waarbij we tips, inspiratie en feedback uitwisselen. Neem deel aan interessante discussies, vraag om feedback over jouw foto's, neem deel aan live Q&A's met Iris en Challenges.

Los verkrijgbaar voor €15 p/m of €150 per jaar

Bekijk de Community

 Al meer dan 350 deelnemers gingen jou voor

Anne K.

"Ik wist zelf voor de cursus zeer weinig van paardenfotografie, als ik foto's maakten was dit altijd in de stand automatisch. Na de cursus stel ik zelf alles in hoe ik het hebben wil voor mooie foto's. Zeer interessante cursus voor beginners waar alles heel duidelijk uitgelegd wordt. Ook de filmpjes en opdrachten zijn een meerwaarde, dan kan je de informatie omzetten in praktijk en zelf aan de slag gaan met je camera en ontdekken hoe het werkt en de verschillen zien."

Jackolien V.

"Ik ben deze online cursus begonnen, nadat ik al een algemene fotografie cursus had gevolgd. Toch vond ik het erg fijn dat het begin even herhaling was. En daarna gericht op paarden fotografie. Het word duidelijl uitgelegd en je kan het volgen op je eigen tempo. Ik wil ook zeker nog een eventueel vervolg cursus gaan doen. Zo hoop ik dat ik mooiere foto's kan maken bij de wedstrijden van mijn dochters en over een tijdje als het shetlander veulentje word geboren."

Rosalin N.

"Fijne cursus om de basis van de Paardenfotografie te ontdekken. Het is fijn uitgelegd zodat iedereen het begrijpt. Zeker een aanrader voor iedereen die start met Paardenfotografie"

Meest gestelde vragen