Masterclass Reels

Na deze Masterclass weet jij precies met welke apparatuur je de mooiste reels kunt maken, hoe jij jouw camera hiervoor moet instellen, hoe je reels prachtig en makkelijk kunt bewerken en van de beste kwaliteit kunt plaatsen op Instagram.

Bemachtig hier jouw ticket

Zaterdag 17 september

Bemachtig hier jouw ticket voor de Masterclass van zaterdag 17 september bij Anne en Lotte Meulendijks

Bemachtig hier jouw ticket

Je loopt nu tegen het volgende aan..

 

Je weet niet welke apparatuur het beste geschikt is voor het maken van reels. Je vraagt je af of jouw camera hiervoor geschikt en en welke andere camera je eventueel hiervoor nodig hebt. 

Je hebt al een camera maar je weet niet welke instellingen je het beste kunt gebruiken voor het maken van reels.

De reels die je maakt zijn vaak niet goed belicht, je krijgt ze niet goed scherp of ze zijn niet vloeiend. Je weet niet waar dit aan ligt en wilt leren hoe je dit kunt verbeteren.

Je filmt al wel eens met je camera, maar jouw reels hebben geen wauw factor, ze zijn niet scherp en je weet niet wat je verkeerd doet. 

Je vindt het onhandig om met professionele bewerkingsprogramma's te werken en wilt leren hoe je simpel en snel je reels kunt editen.

 

 

Na deze Masterclass...

 

... heb jij het volgende geleerd...

 

Weet jij precies welke apparatuur geschikt is voor het filmen van reels

Weet jij de verschillende instellingen en waar je deze kunt instellen op jouw camera

Snap jij hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw camera continu zelf goed blijft scherpstellen

Heb je veel leuke nieuwe ideeën opgedaan voor het maken van reels

Weet je wat je met zoomen kunt bereiken en wanneer en hoe je dit moet inzetten voor het beste resultaat

Heb je geleerd wat de geheimen en trucjes zijn om prachtige reels van paarden te kunnen maken en hoe je deze makkelijk kunt bewerken. Je hebt er tijdens de online cursus al verschillende gemaakt

Waarom deze Masterclass uniek is...

 

Mega complete Masterclass. Deze Masterclass is niet simpelweg een workshop, maar een mega uitgebreid pakket met een Live Q&A via Zoom met de groep, een WhatsApp groepssupport, de Masterclass zelf en een 1 op 1 sessie achteraf.

Ik bereid je goed voor op de praktijk. Voorafgaand aan de Masterclass leer ik je in de live Webinar alles over apparatuur en instellingen. Zo ben jij goed voorbereid op de praktijk. 

Geheel verzorgd. De Masterclass is inclusief eten en drinken. Je hoeft dus niet je eigen boterhammen mee te nemen.

Je leert van A tot Z. Je leert alles wat je moet weten voordat je begint met het maken van reels. Van apparatuur tot instellingen. Je leert zelfs nog extra handige tips voor in de praktijk.

Thema paardenfotografie. Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor diegene die wil leren hoe je het beste paarden kunt filmen. Je leert alles over welke apparatuur hier het beste voor is, welke instellingen er hierbij nodig zijn en nog extra tips en tricks voor de mooiste reels. Vervolgens ga je dit in de praktijk toepassen.

Bewerken. Je leert niet alleen hoe je mooie reels kunt maken maar ook hoe je deze snel en makkelijk kunt bewerken. Zowel via Apps als via programma's op je PC of laptop.

Wat Reels tot nu toe voor mij opgeleverd hebben

Het professioneel maken van Reels is voor mij van grote waarde. Bij mij is het begonnen als nieuwe creatieve uitlaatklep, maar ik had nooit durven dromen dat het maken van reels me zo veel zou opleveren. Ik maak nu sinds een half jaar reels en dit heeft mij het volgende opgeleverd:

  • €10.000 waarde aan opdrachten waaronder met Britt Dekker en Equestrian Stockholm
  • + 10.000 volgers op Instagram
  • Grotere naamsbekendheid onder andere paardenfotografen en (potentiële) klanten
  • Een nieuwe creatieve uitlaatklep die mij veel plezier en zo positieve energie oplevert 
  • Blije klanten. Reels zijn ook voor klanten van grote waarde. Anne Meulendijks heeft dankzij mijn reels haar volgers in een half jaar verdubbeld van 50.000 naar 100.000 volgers op Instagram. Het levert je klanten meer volgers op, maar ook meer opdrachten, samenwerkingen, etc.

Dit kan het jou ook gaan opleveren of zelf nog meer!

 Zo ziet de inhoud van de Masterclass er uit:

Voorbereiding

Twee weken voorafgaand aan de Masterclass vindt de live Webinar met de groep plaats. Hierbij leg ik al van alles uit over geschikte apparatuur, de juiste instellingen waardoor je jezelf al goed kunt voorbereiden op de Masterclass. Tijdens deze webinar kun je jouw eventuele vragen stellen. Vervolgens wordt de WhatsApp groepssupport geopend en kun je hier vragen stellen en ideeën uitwisselen met mij en de groep. 

De Masterclass

Dan is het zo ver! De Masterclass is een geheel verzorgde dag op locatie. Tijdens de Masterclass gaan wij de hele dag op pad om de gaafste reels te maken. We maken gebruik van de prachtigste locaties en mooiste modellen. We maken hierbij zowel video opnamen van portret als rijden. Tijdens de Masterclass stuur ik de modellen aan, laat ik je zien welke oefeningen, instellingen en posities het beste werken en op het einde van de dag krijg je ook nog eens les in het bewerken van de reels. Zo ga je naar huis met vele prachtige video's.

Het leren stopt niet

Na afloop van de Masterclass is het leren nog niet afgelopen. Je kunt altijd gebruik blijven maken van de GroepsApp en je krijgt binnen 1 maand na de Masterclass nog een 1 op 1 sessie met mij. Zo kun je nabespreken hoe de Masterclass is verlopen en kun je nog al je vragen stellen. Ik kan zelfs met je meekijken als het gaat om het bewerken van je Reels. Na een week zal ik van iedere deelnemers een reel delen in mijn verhaal op Instagram. Zo zien ook anderen de prachtige reels die je hebt gemaakt tijdens de masterclass en levert het je misschien wel nieuwe fotoshoot klanten op.

Masterclass Reels

De Masterclass vindt plaats in een kleine besloten groep van maximaal 6 deelnemers waarbij ik jou persoonlijk kan helpen bij het maken van de meest prachtige reels. De Masterclass vindt plaats op een prachtige fotogenieke locatie met verschillende knappe modellen en paarden. Voorafgaand aan de Masterclass houd ik een webinar over de onderwerpen apparatuur en instellingen zodat jij je goed kunt voorbereiden. We starten de Masterclass met een klein stukje theorie waarbij ik met jou kan checken of alle instellingen goed staan op jouw camera. Vervolgens gaan we veel verschillende reels in de praktijk maken. Tot slot gaan we de reels bewerken. Zo kom jij thuis met gevarieerd beeldmateriaal wat je meteen kunt posten.

Bij de Masterclass zit inbegrepen:

  • Masterclass Reels, inclusief theorie, praktijk en nabewerking t.w.v. €950
  • Webinar over apparatuur en instellingen t.w.v. €149
  • WhatsApp Groep Support
  • Video over bewerken t.w.v. €119
  • Bonus: 1 op 1 zoom sessie t.w.v. €250

Jouw investering voor de Masterclass Reels:

 €1468,- voor €629,-

Koop nu

Zaterdag 17 september

Bemachtig hier jouw ticket voor de Masterclass van zaterdag 17 september bij Anne en Lotte Meulendijks

€1468,- nu voor €629

Koop nu