Masterclass Reels

Til jouw onderneming naar the next level met het maken van professionele reels. Geef jouw Instagram account een boost, creer een groter bereik en haal die droomklanten binnen. 

Bemachtig jouw ticket

Je loopt nu tegen het volgende aan..

 

Je weet niet welke apparatuur het beste geschikt is voor het maken van reels. Je vraagt je af of jouw camera hiervoor geschikt en en welke andere camera je eventueel hiervoor nodig hebt. 

Je hebt al een camera maar je weet niet welke instellingen je het beste kunt gebruiken voor het maken van reels.

De reels die je maakt zijn vaak niet goed belicht, je krijgt ze niet goed scherp of ze zijn niet vloeiend. Je weet niet waar dit aan ligt en wilt leren hoe je dit kunt verbeteren.

Je filmt al wel eens met je camera, maar jouw reels hebben geen wauw factor, ze zijn niet scherp en je weet niet wat je verkeerd doet. 

Je vindt het onhandig om met professionele bewerkingsprogramma's te werken en wilt leren hoe je simpel en snel je reels kunt editen.

 

 

Na deze Masterclass...

Kun jij zelfverzekerd vol met kennis professionele reels maken voor jezelf maar ook voor opdrachtgevers

Heb jij een nieuwe creatieve uitlaatklep gevonden waar jij je ei in kwijt kunt, wat zorgt voor een fijne afwisseling in fotografie en film

Heb jij een prachtig portfolio gevuld met reels op jouw Instagram account met veel meer views dan je tot nu toe gehaald hebt

Zie jij jouw volgers snel toenemen op jouw Instagram account waardoor meer mensen jouw werk leren kennen

Haal jij nu door het maken en posten van reels wel die gave opdrachten binnen

Willen jouw droomklanten en opdrachtgevers graag met jou werken

Verdien jij geld met het maken van reels

Dit wil ik ook!
 

Van niet kunnen scherpstellen tot 2.1 miljoen views

Wow. Toen ik begon met het maken van reels kon ik mezelf echt nog niet indenken wat het me allemaal ging brengen. Ik begon vorig jaar het het experimenteren met filmen. In het begin had ik totaal geen idee hoe ik met filmen zou moeten scherpstellen en had ik de grootste moeite om mijn camera stil te houden tijdens het filmen. Ik heb uren research gedaan, vele uren geoefend en werk nu onder andere als vaste reel maker voor Britt Dekker. Een van de reels is al meer dan 2.1 miljoen keer bekenen! Dit had ik toen ik begon met Het maken nooit voor mogelijk gehouden. En dit is voor jou ook mogelijk. Ik ga jou alles leren over het filmen en monteren van reels waardoor jij super waardevolle klanten binnen gaat halen, meer volgers krijgt op Instagram en er echt geld mee gaat verdienen!

Waarom deze Masterclass uniek is...

 Mega complete Masterclass. Deze Masterclass is niet simpelweg een workshop, maar een mega uitgebreid all-inclusive pakket met een Live Q&A via Zoom met de groep, een WhatsApp groepssupport, de Masterclass zelf waarin je door mij persoonlijk begeleid wordt en een 1 op 1 sessie achteraf. Met anderen woorden; jij komt niks tekort! Ik help jou met alles wat jij nodig hebt voor het maken van prachtige reels die vele deuren voor jou gaan openen. Daar zorg ik persoonlijk voor.

Geheel verzorgd. De Masterclass is inclusief eten en drinken. Je hoeft dus niet je eigen boterhammen mee te nemen.

Thema paardenfotografie. Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld rondom het thema paarden. Ik laat je zien welke welke dressuur oefeningen het mooiste zijn op bewegend beeld.

Bewerken. Je leert niet alleen hoe je mooie reels kunt opnemen, maar ook hoe je deze snel en makkelijk kunt bewerken. Dit gaat je enorm veel tijd opleveren!

Wat het kunnen maken van Reels tot nu toe mij opgeleverd heeft

Het professioneel maken van Reels is voor mij van grote waarde. Bij mij is het begonnen als nieuwe creatieve uitlaatklep, maar ik had nooit durven dromen dat het maken van reels me zo veel zou opleveren. Ik maak nu sinds een half jaar reels en dit heeft mij het volgende opgeleverd:

  • €15.000 waarde aan opdrachten waaronder met Britt Dekker en Equestrian Stockholm
  • + 15.000 volgers op Instagram
  • Grotere naamsbekendheid onder andere paardenfotografen en (potentiële) klanten
  • Een nieuwe creatieve uitlaatklep die mij veel plezier en zo positieve energie oplevert 
  • Blije klanten. Reels zijn ook voor klanten van grote waarde. Anne Meulendijks heeft dankzij mijn reels haar volgers in een half jaar verdubbeld van 50.000 naar 100.000 volgers op Instagram. Het levert je klanten meer volgers op, maar ook meer opdrachten, samenwerkingen, etc.

Dit kan het jou ook gaan opleveren of zelf nog meer!

Wauw dit wil ik ook bereiken!

 Zo ziet de inhoud van de Masterclass er uit:

Voorbereiding

Twee weken voorafgaand aan de Masterclass vindt de live Webinar met de groep plaats. Hierbij leg ik al van alles uit over geschikte apparatuur, de juiste instellingen waardoor je jezelf al goed kunt voorbereiden op de Masterclass. Tijdens deze webinar kun je jouw eventuele vragen stellen. Vervolgens wordt de WhatsApp groepssupport geopend en kun je hier vragen stellen en ideeën uitwisselen met mij en de groep. 

De Masterclass

Dan is het zo ver! De Masterclass is een geheel verzorgde dag op locatie. Tijdens de Masterclass gaan wij de hele dag op pad om de gaafste reels te maken. We maken gebruik van de prachtigste locaties en mooiste modellen. We maken hierbij zowel video opnamen van portret als rijden. Tijdens de Masterclass stuur ik de modellen aan, laat ik je zien welke oefeningen, instellingen en posities het beste werken en op het einde van de dag krijg je ook nog eens les in het bewerken van de reels. Zo ga je naar huis met vele prachtige video's.

Het leren stopt niet

Na afloop van de Masterclass is het leren nog niet afgelopen. Je kunt altijd gebruik blijven maken van de GroepsApp en je krijgt binnen 1 maand na de Masterclass nog een 1 op 1 sessie met mij. Zo kun je nabespreken hoe de Masterclass is verlopen en kun je nog al je vragen stellen. Ik kan zelfs met je meekijken als het gaat om het bewerken van je Reels. Na een week zal ik van iedere deelnemers een reel delen in mijn verhaal op Instagram. Zo zien ook anderen de prachtige reels die je hebt gemaakt tijdens de masterclass en levert het je misschien wel nieuwe fotoshoot klanten op.

10 deelnemers gingen jou voor

Lees hieronder de ervaringen van verschillende deelnemers die mee hebben gedaan aan de twee andere masterclasses die al eerder hebben plaatsgevonden. Zij vertellen wat hun niveau was voor de Masterclass, wat ze tijdens de Masterclass hebben geleerd, hoe hun ervaring was met Iris als begeleider en of ze de Masterclass zouden aanbevelen.

Gun het jezelf om te groeien met jouw onderneming en investeer in tijd en kennis

Na jouw deelname aan de Masterclass kun jij niet alleen professionele reels maken, maar weet jij ook hoe je reels in kunt zetten als marketingtool voor jouw onderneming. Ik leer je hoe je het algoritme van Instagram in jouw voordeel kunt laten werken zodat zo veel mogelijk potentiële klanten jouw reels zien, zodat jouw volgers aantal zal groeien en hoe je deze volgers om kunt zetten in leuke, betalende klanten. 

Masterclass Reels

De Masterclass vindt plaats op zaterdag 17 september in een kleine besloten groep van maximaal 6 deelnemers waarbij ik jou persoonlijk kan helpen bij het maken van de meest prachtige reels. De Masterclass vindt plaats op de prachtige locatie van MDH sporthorses met Anne en Lotte Meulendijks als modellen. We gaan onwijs gave portret- en rijreels maken in een prachtige omgeving.

Na het geven van 2 succesvolle Masterclasses is dit helaas de aller laatste Masterclass Reels die ik geef. Dit is dus jouw laatste kans om te zien en ervaren hoe reels jouw dromen waar kunnen maken.

Nu voor

€629

Normaal €1469,-

  • Masterclass Reels twv €950
  • Webinar Apparatuur & Instellingen twv €149
  • WhatsApp Groep Support
  • Video Nabewerking twv €119 
  • Bonus: 1 op 1 zoom sessie met mij twv €250
Bemachtig jouw ticket

Meest gestelde vragen