Iris van Meijl, jouw business coach

Ik help jou met het opzetten of verbeteren van jou onderneming

Coaching

Heb je behoefte aan iemand die met je mee denkt? Iemand die jou coacht, jou verder helpt met jouw paardenfotografie onderneming, je kan behoeden voor fouten en je gouden tips geeft? Iemand die je kunt gebruiken als stok achter de deur, iemand die je verder helpt en aan wie je alles kan vragen over paardenfotografie en/of jouw onderneming? Dan kan ik je helpen. Naast het Coaching Traject biedt ik ook privé coaching sessie aan. Tijdens deze sessies kun je me alles vragen en help ik je met jouw onderneming, kan ik met je mee kijken met bewerken of je tips geven als het gaat om fotografie.

Jij droomt ervan om van je hobby je werk te maken

Jij wilt gaan knallen. Jij wilt nu de stap maken van van een enkele opdracht naar een agenda vol met opdrachten te gaan, je (bij)baan te kunnen opzeggen en er helemaal voor te gaan. Je omgeving zegt je steeds dat dit niet mogelijk is, maar jij voelt dat je dit zo graag wilt! Maar hoe? Waar moet je beginnen? Ik ga je hierbij helpen.

Vraag een gratis advies gesprek aan

Niveau


De privé coaching sessies bied ik aan op ieder niveau. Of je nu net bent begonnen met fotograferen, of al je eigen bedrijf hebt. Ik help je. 

Hoe werkt het?
Wanneer je een privé coaching pakket boekt gaan we samen het eerste coaching moment inplannen. Je kunt kiezen of je het coaching moment in real life wil laten plaatsvinden bij het Keelven in Someren of online videobellen via Zoom. Ik stuur je mijn agenda waarin je zelf een afspraak kunt inplannen. 
​Wanneer je een pakket hebt gekozen met meerdere coaching sessies mag je zelf bepalen wanneer je gebruik maakt van de coaching sessies. Je kunt deze op ieder moment inplannen. Ze dienen wel binnen 1 jaar vanaf het moment van aanschaf plaats te hebben gevonden.

Coaching


Het grote voordeel van coaching sessies zijn dat jij zelf kunt bepalen over wat je het wil gaan hebben en waar je hulp bij nodig hebt. Het is aan te raden om voor de sessie al verschillende vragen op te schrijven waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we het gesprek maximaal benutten. Weet je niet goed waar je het over wilt hebben? Of loopt je onderneming niet goed en weet je niet hoe dit komt? Geen probleem. Ik help je graag. Daarnaast coach ik je ook tijdens de coaching gesprekken door. Je kunt met dan altijd bellen of appen wanneer je hulp nodig hebt. 


Heb je nog vragen over de privé coaching sessies? Neem gerust contact met me op! Ik beantwoord graag al je vragen en kan niet wachten om je te helpen!

Mijn verhaal

In 2017 studeerde ik af aan Hogeschool voor de Kunsten als eerstegraads docent. Tijdens mijn studie was ik al volop bezig met paardenfotografie. Maar.. natuurlijk als hobby. Want ja, daar kun je toch niet je brood mee verdienen? In mijn afstudeerjaar veranderde dit. Ik volgde de minor ondernemerschap, waarbij ik een eigen onderneming op papier moest opzetten. Ik had alles snel af, van logo, website tot een bedrijfsplan. Ineens gebeurde er in mij iets. Dat idee wat onmogelijk leek was nu heel dichtbij. Alles stond al klaar, het enige wat ik nog hoefde te doen is mezelf in te schrijven bij de KvK. En voordat ik was afgestudeerd was ik opeens een ondernemer. 

Ik wilde iedereen bewijzen dat het wel mogelijk was om geld te verdienen als paardenfotografe en ging kei hard aan te bak. Al binnen een half jaar kon ik mijn bijbaan opzeggen en al snel daarna kon ik hier volledig van leven, en nu zelfs meer dan dat. 

Ondernemen is mijn grote passie. Hoewel mijn fotografie bedrijf goed loopt, zoek ik al snel naar nieuwe uitdagingen. Dat maakt voor mij het ondernemer leuk, om continu voor een nieuwe uitdaging te staan. Ik help jou graag met jouw uitdaging. Kijk met jou naar jouw dromen en wat hiervoor nodig is om hier te komen. 

Zij gingen je voor:

Starter

€1699

Losse coaching

Wil jij af en toe advies maar ga jij lekker zelf je pad bewandelen? Dan zijn de losse coaching sessies perfect voor jou. Deze mag je zelf inplannen over een jaar en tussendoor is er ruimte om vragen te stellen

 • 6 coaching gesprekken van 1 uur
 • Die je zelf mag inplannen over een tijdsperiode van een jaar
 • Ik maak met jou een game plan, maar je gaat echt zelf aan de slag
 • Mogelijk om tussendoor vragen te stellen

Game changer

€2799

Half jaar traject

Wil jij echt grote stappen gaan maken met jouw onderneming? In dit half jaar traject gaan we samen echt aan de bak. Ik help je een half jaar continu met je bedrijf en ben voor jou altijd bereikbaar. We gaan samen knallen!

 • Een half jaar begeleiding
 • Ik ben voor jou altijd bereikbaar
 • 6 coaching gesprekken van 2 uur
 • Die je zelf in mag plannen over een tijdsperiode van een half jaar
 • Ik maak met jou een game plan en denk continu met jou mee

All-in

€4699

Jaar traject

Wil jij het echt groot aanpakken? In het All-in pakket ga ik jou een jaar lang volle bak begeleiden en zorgen dat jouw onderneming een groot succes gaat worden. Ik maak met jou een plan van aanpak en we gaan er samen voor zorgen dat jij binnen no time al jouw doelen behaalt

 • Een heel jaar begeleiding
 • Ik ben voor jou altijd bereikbaar
 • 6 coaching gesprekken van 3 uur
 • Die je zelf in mag plannen over een tijdsperiode van een jaar
 • Ik maak met jou een game plan en denk continu met jou mee

Vraag een gratis advies gesprek aan

Ik zou graag kennis met je willen maken om samen met jou te bekijken of ik je kan helpen met jouw onderneming. Vraag hieronder een gratis gesprek aan.